Talk:Prototype

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Johan om 11:48, 5 February 2007 (CET)

Wouw mensen, het gaat voortvarend. Ik ben blij met deze ontwikkeling. Op pagina drie van het prototype lees ik de zin over 'de verassend mooie reis'. Beeldspraak?! De Phoenix die weer uit zijn as verreist!? De transformatie is in volle gang! Met Alohaliefde, Johan

Harry om 11:18, 2 February 2007 (CET)

Manon, dank je wel. FF heel snel. Ik werk nu vanuit de hypothese dat de VORM waarin wij onze levenslessen aanbieden, niet alleen moet bestaan uit onze eigen hier mooi geselecteerde ervaringen en belevingen, maar daarbij de eenvormig geformuleerde succesgedragspatronen. Dus een evenwichtige combi van warme verhalen met koude voorschriften. Of noem het een gelukkig huwelijk tussen het mannelijke en het vrouwelijke (principe)? ;-)

The Rock 11:54, 2 February 2007 (CET)

Heel mooi Manon. En veel dank hiervoor. Ik heb ff razendsnel in een minuut of twintig een A5 prototype in PDF] ervan in elkaar geflanst. Puur om te kijken hoe het voelt en ziet en in een A5-je loopt. Meer later…

Harry 12:06, 2 February 2007 (CET)

Kudo's!

Manon 12.22, 2 februari 2007

Bedankt Harry voor jouw snelle reactie. Ik had al gezegd in mijn email dat dit prototype nog niet compleet was, ik had nl in de cirkel een uitgebreidere versie met daarin ook andere zaken. Ik ga dat er nog in doen, kostte alleen even tijd, zoals je begrijpt.. Bedankt Martien - voor de A5 versie -

13:13, 2 February 2007 (CET)

Hi Martien,

Mooi! Gaat nu ergens op lijken.. Ik wil ook even graag het voorstel doen: omdat we met zeer verschillende deelnemers in de kernkring zitten met verschillende achtergronden en talenten en visie, zou ik willen voorstellen een ieder een eigen hoofdstuk te geven in het boek, waarin kan komen: 1. Achtergrond 2. levens of ervaringsverhaal, 3. thema's die iemand wil aanreiken 4. visie op nieuwe wereld. Zo kunnen we allemaal ons ei kwijt en krijgt de lezer vanuit verschillende perspectieven iets aangereikt, zodat hij of zij kan kiezen waar hij of zij het meest mee kan.

Naast de eigen hoofdstukken, komt er ruimte voor: 1. Het initiatief Aloha - wat is het, hoe ontstaan en waarom 2. Wat betekent Aloha en hoe past het bij ons doel 3. De making of Aloha (geschreven) - emailuitwisselingen, wiki, etc 4. Wat kun je mee? Tips en toepassingen voor in het dagelijks leven 5. Ruimte voor invullingen door de lezer ahv vragen van onze kant tav de Aloha factor in hun leven.

ZZZoooooooo, nu weer even rust....

Aloha,

Manon

Gaston 12:41, 2 February 2007 (CET)

Uitstekend Manon om ieder een eigen hoofdstuk te geven dat met eenzelfde format wordt gevuld (

  1. Achtergrond,
  2. levens of ervaringsverhaal,
  3. thema's die iemand wil aanreiken
  4. visie op nieuwe wereld - 3 en 4 omgedraaid lijkt me)

Gewoon een boek over gewone mensen in een ongewone tijd (want wie denken wij eigenlijk dat we zijn dat we stellen tot de 2% bewusten te behoren! Laat ons die grootheidswaanzin met bijbehorend godsdienstwaangedrag achter ons laten).

Wij zijn gewone mensen uit de straat, die zoeken, zwalken, uitproberen, kijken, vallen, opstaan, af en toe een glimp van iets wat tijdelijk werkt opvangen, wij zijn gewone mensen zonder macht, zonder enige invloed, kleine mensen die het ook niet weten, die worstelen, en die eventjes hoofdpersonen zijn in een worstelroman als tijdsdocument waarin velen zich herkennen... Bestemming in wording. Alhoa:Brandkey: I don't know.

The Rock 16:27, 2 February 2007 (CET)

Wouw. Wat een mooie ideeën. Er ontvouwt zich nu ook een idee voor een soort van voedingsbodem, een "backplane" waar je op in kan pluggen, een petri-schaaltje, een LEGO-bodemplaat op basis waarvan we één identiteit en kracht uitstralen en tegelijkertijd ruimte biedt aan individuele (dus zelf-)expressie. Onafhankelijk (≠ neutraal ≠ objectief). Differentiatie door standaardisatie. Verscheidenheid door verbondenheid. Eén voor allen, allen voor één. En zo voort. Vruchtbare grond voor een veld aan verschillende bloemen.

Marjolein 21:55, 2 February 2007

Lijkt me prima plan Manon!! Ieder zijn eigen plek, om eigen uniciteit te laten zien, in een gezamenlijk format voor een gezamenlijke uitstraling (gerichte laserstraal :-) )