Talk:Aloha:Marketing

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

The Rock 09:43, 30 January 2007 (CET): Lof voor dit grote marketingplan Marjolein! Inclusief planning. Take it away! zeg ik. Het wordt ondertussen zo groot, bijna te groot. Overweeg opsplitsing in kleinere, puntiger delen, wel samenhangend natuurlijk. Ik heb er zelf nog niet goed naar gekeken dus heb daarvoor op dit moment geen tips voor je.

Wel een andere tip: houd de brief s.v.p. eens tegen pakkende brief aan en scherp hem daarmee wat aan. Ik vind de brief ook veel te lang.

Oh ja, je kan de brief vast neerzetten op een aparte Wiki-pagina. Kan'ie daar rijpen. Wordt het meteen helder. En maak het nu meteen klantklaar.

De lachende zwalker 18:57, 30 January 2007 (CET): Tekst over de leerpsychologische zones van Vygotsky komt uit een mailtje (12/1) van me naar de Alohakern (m'n reactie op het mailtje van Harry waarin hij opmerkt 'Pas iets maken als de markt roept "Ja! Dat wil ik!"'). Ik realiseer me, tijdens het schrijven van dat mailtje, dat over die zones nog wel wat te zeggen valt en bedenk me vervolgens dat hier een notitieblaadje van te maken is - dat overigens is nog niet gebeurd en dus niet vindbaar daar. Die mailtekst: niet uitsluitend pas iets maken als de markt ja-roept... want ja-roepen van de markt komt uit de 'zone van de actuele ontwikkeling'; als 'vooroplopende aanbieder' (Aloha!?) kun je je erop richten de markt naar de 'zone van de naaste ontwikkeling' te trekken. - 'zone-termen' zijn van de Russische leerpsycholoog Ljev Vygotsky(1896-1934) worden zover ik weet niet gebruikt om marktontwikkeling te analyseren...

The Rock 21:05, 30 January 2007 (CET): Interessant Gaston. Ik snap nog niet wat je precies voorstelt. Hoe kunnen we de brief het best formuleren om dat te triggeren wat jij precies bedoelt?