Aloha:Reisgenoten

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Neem je plaats in

{{{3}}}
(cc) Harry van der Velde

Als we de volgende drie regio's onderscheiden:

 1. Buitenwereld—boeren, burgers, buitenlui en dus ook beste stuurlui; onze mogelijke toekomstige klanten; kortom mensen die de belofte tot rentmeesterschap niet hebben getekend; Zij staan buiten ons werkterrein te wachten op onze bijdrage aan een betere wereld. Zij komen soms kijken via de Aloha:Hoofdingang hoe het werk vordert. Hun Aloha:Veel voorkomende vragen hebbben wij op voorhand beantwoord op de pagina Aloha:Veel voorkomende vragen.
 2. Vriendenkring—individuen die de belofte tot rentmeesterschap hebben getekend maar niet aktief betrokken zijn bij de reis; Zij zijn ons goed gezind, maar we kunnen voor het echte werk niet vanzelfsprekend rekenen op hun bijdragen. Ze zij de figuren die een goed woordje voor ons doen en bij gelegenheid een deurtej opendoen ofzo. In geval van nood kunnen we op hen rekenen.
 3. Kernkring—het dagdagelijkse werkterrein van het operationele team waarvan elk individu een bijna voortdurende waardevolle bijdrage levert aan het succes van de reis—willend, bereid en beschikbaar dus; elke bewoner van de kernkring heeft natuurlijk de belofte tot rentmeesterschap getekend. De auteurs die binnenkomen via de Aloha:Artiesteningang

Kernkring

De kernkring zijn de deelnemers die in de dagelijks operatie zitten. Met een hartslag van één week komt de kernkring bij elkaar en trekken daarna weer een sprint naar de volgende kernkringbijeenkomst. Uiteraard heeft iedereen in de kernkring de belofte tot rentmeesterschap getekend.

De kernkring bestaat uit:

 1. Dennis Luijer
 2. Gaston Vilé
 3. Harry van der Velde
 4. Manon Tromp
 5. Marjolein Hins
 6. Martien van Steenbergen
 7. Stanley van Maaren

Vriendenkring

De vriendenkring zijn mensen die het project een zeer warm hart toedragen en de belofte tot rentmeesterschap hebben getekend. Regelmatig worden vrienden uitgenodigd hun visie, kennis, kunde en ervaring te delen met het reisgezelschap. Vrienden sturen dus mee, maar zitten niet in de dagelijkse operatie. Tot onze vrienden rekenen we:

 1. Adriaan Bertens
 2. Anne de Jong
 3. George Diepenmaat
 4. Jan Kanters
 5. Liesa Kanters-Wolff
 6. Liesbeth Bakker
 7. Riet Diepenmaat
 8. Wim Dijkstra
 9. Kommer Troost
 10. Harm Saeijs

Beste stuurlui

Wijze mensen met warmte, interesse en aandacht voor de reis kennen we ook. Ze hebben alleen geen van allen de belofte tot rentmeesterschap getekend. Deze beste stuurlui zijn:

 • Pieter van der Merché
 • Georgia Grezel

Geestverwanten

Ons natuurlijke netwerk... Dit zijn alle anderen die ook op reis blijken te zijn en worden gedreven door vergelijkbare verlangens en waarden. Naarmate we het gezamenlijke doel benaderen, benaderen we ook elkaar. En als er een gevoel van verwantschap blijkt, worden het misschien ook vrienden die hun plek willen innemen in onze kring.

Ik wil ook mee doen!

Dat kan. Lees de veel voorkomende vragen over hoe je dat het beste kan doen.