User:Harm

From AardRock Wiki
Jump to navigation Jump to search

Aloha.

Mijn naam is Harm. Ik woon in Amsterdam, studeerde er Economie, en leerde Martien kennen op een bijeenkomst van het Center voor Human Emergence. Ik weet nog goed, hoe hij in de groepsbijeenkomst toen, een rol zegde te vervullen van wijze gek (wise fool, zoals Martien het zelf noemt).

Ik was blij verrast. Vaak neem ik die rol in, van enthousiaste en kritische buitenstaander. De rol hoort ook vaak bij mijn werk, als organisatiestrateeg en econoom.

In groepen die zoeken naar interne cohesie en een reden voor binding, en daarbij moeite hebben met het accepteren van externe perspectieven, wreekt zo een rol zich weleens. Toch lijkt ze noodzakelijk, en vooral daarom was ik blij met Martien's energie; het gaf mij de vrijheid om een achtergrondtoon te zingen.

Nu, een tijd en enkele mooie ervaringen met Martien verder, ben ik zelf een organisatie aan het uitdenken (THDC) die het midden houdt tussen een thinktank, een incubator een adviesbureau. Ik heb er momenteel de financiele ruimte voor, en ook de andere omstandigheden zijn goed. DE reis van Hartelijk Dank lijkt vooralsnog goed te passen in deze fase van mijn professionele leven.

Bij Hartelijk Dank hoop en meen ik mensen tegen te komen van mijn eigen en van hogere leeftijd, waar ik van leren kan, wie ik zelf ook inspireren kan, en bovenal, waarmee het samenwerk aangenaam en vruchtbaar is.

Ik moet nog mijn weg vinden op de aardrock-pagina's. In de afgelopen twee weken lukte me dat deels. Mijn ICT vaardigheden lijken nog wat achter te lopen bij rest, waarvoor mijn excuses.

Groet.

Harm


The Human Development Corporation

 • Address Amsterdam:
       Frans van Mierisstraat 47 II-IV
       1071 RK Amsterdam
       The Netherlands
 • E-mail: harm.saeijs@thdc.org
 • E-mail II:harm.saeijs@gmail.com
 • Office: 31 20 778 4102
 • Cell: 31 6 2428 2830