Aloha:Cirkel 22

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Je kunt altijd naar de Aloha hoofdingang, naar de vorige cirkel of de volgende cirkel.


2007-04-04, woensdag, JAM?!

NOTA BENE Cirkel 22 is bij JAM in Amsterdam Zuid-Oost! van 10:30-14:30 i.v.m. files

Het adres is Hullenbergweg 1, tegenover de IKEA. zie foto

JAMkantoor.jpg

Deelnemers

Aanwezigen

  1. Dennis Luijer
  2. Marjolein Hins
  3. Martien van Steenbergen
  4. Stanley van Maaren
  5. Manon Tromp

Afwezigen

  1. Gaston Vilé
  2. Harry van der Velde

Agenda

Verslagje van Marjolein

Het was een leuke manier van werken om onderuit gezakt te kijken naar de opgezette amuse en met elkaar de puntjes op de i te zetten. Lekker crea en het werkt snel en goed. Dennis en Manon gaan de amuse nu afmaken. Hij ziet er leuk uit. Nu kunnen we bijna door met het marketen ervan!!

We hadden nog een belangrijke issue, die door Manon en Dennis werd ingebracht: wat is Gaston's rol precies? Zij missen het gevoel dat hij echt er bij hoort. Hierover werd afgesproken dat zij hem beiden zouden gaan bellen om dit persoonlijk met hem te bespreken.

Belangrijk onderdeel dat weer aan bod kwam door Marjolein: wat is ons groepsdoel zoals we dat aan de buitenwereld vertellen (eenduidig, herkenbaar) en wat is de doelgroep waar we ons op richten? Hier werd een iets duidelijker omschrijving van gemaakt, die op de laatste pagina van de amuse werd geschreven. (Eigenlijk vraag ik me nu af of dit wel in de amuse moet, volgens mij niet, dat hoort door ons te worden vastgelegd in ons eigen achterhoofd en op een centrale plek op de Wiki, zodat we er allen naar terug kunnen grijpen. We hoeven dit echter niet in de Amuse te benoemen. We benoemen dat apart naar de verschillende doelgroepen waar we ons nu op gaan richten.

Verder spraken we af om vanaf nu om de twee weken bij elkaar te komen. Dus we zien elkaar weer op 18 april. Het voelt voor mij alsof de hartslag terugloopt terwijl de patient net is opengesneden....... maar goed, de hele groep is het eens, dus ik pas mijn tempo daarop graag aan, met het mooie weer en alle nieuwe, andere leuke zaken die ik te doen heb, is 1x per twee weken een prima nieuwe hartslag.

Dus iedereen gaat huiswaarts en ik duik nog even met Manon de Ikea in, die achter het pand van JAM is gevestigd :-)