PM2000 Supervisor-Director

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Vianen, 23 februari 2007.

Pm2000-aanhef.png

Eerder deze week stuurt een vriend van me een referentie naar jullie vacature voor Supervisor-Director EXISTENZZ.NL & THE DREAMFACTORY. "Iets voor jou?", zegt hij.

Met groeiende verbazing lees ik de functie-omschrijving. Dit kan niet waar zijn! De klik is nagenoeg volledig. Hoe kan het zijn dat er een klup is die ik nog niet ken en hart, ziel en verstand zo mooi verenigt met gezond spiritueel activisme?! En dan nog wel in het mooie Zeist.

PM2000's "Mission Statement of Principles" resoneert zo volledig met mijn huidige Aloha en LandONE ondernemingen dat het letterlijk zonde is om de potentiële overvloedige en bruisende synergie tussen PM2000 en mijzelf onbenut weer terugvalt in het veld. Wij kunnen elkaar niet anders dan enorm versterken.

Geloof me echter niet en onderzoek het zelf en licht Martien's doopceel en lees Martien's CV. Jullie hebben mijn innige belofte dat ik altijd blijf leren en eventuele witte vlekken aan het licht zal brengen en energie zal stoppen in het inkleuren ervan. Hire on attitude, train on competence.

Ik heb een diep verlangen naar een vrij-blijvende ont-moeting om te ontdekken hoe we samen meer kunnen betekenen dan ieder apart. Mijn agenda maakt hier altijd en direct ruimte voor.

Bij mij brand vanaf nu de vraag: wanneer kan ik beginnen als Supervisor-Director?

Succes en plezier,
Martien-handtekening.png
Martien van Steenbergen
☏ 06 53 54 59 60