MeditatieCreatie

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Nu deze situatie van Aloha:Cirkel 13 is gerezen, breng ik ter tafel de MeditatieCreatie avond van aanstaande maandag 5 februari in Amsterdam. Mijn vraag is: is de timing nog steeds juist, gezien de fase waarin wij verkeren? Heeft iedereen dan genoeg bedenktijd gehad? JUIST NU? JUIST NIET NU? Ondanks dat ik nog niet kan/wil reageren op Martiens voorstel, kan ik zelf nu al wel zeggen dat mijn eigen reactie geen invloed zal hebben op het begeleiden van de avond. Wat mij betreft gaat deze gewoon door. Hoe denken voelen etc jullie hierover?

Met liefde, Johan

  1. Marjolein Ha Johan, zoals ik in mijn reactie al schrijf: doorgaan wat mij betreft.
  2. Harry om 08:10, 2 February 2007 (CET) alweer om de stamtafel (niet voor niks, de zon gaat bijna op): Ik zie uit naar de meditatie. Lijkt me zinniger dan ooit.
  3. Manon Wat mij betreft gaat de meditatie door. Lijkt me in dit stadium zeer gewenst, maar ik wil dan wel dat Martien erbij is, want nog steeds heeft hij een bepalende rol bij dit proces (dat is niet goed, ook niet slecht, dus geen veroordeling). Het is zoals het is. Tot nu toe zijn we eigenlijk maar beperkt bezig geweest, dus de meditatie en misschien straks ook wat anders, zal alleen maar bijdragen tot een geweldig resultaat, want daar geloof ik nog steeds in.
  4. Martien doet graag mee!

Aloha lieve vrienden en vriendinnen!

De definitieve datum voor de Aloha MeditatieCreatie bijeenkomst in Amsterdam is op maandag(avond) 5 februari.

Deze uitnodiging is uitsluitend bedoeld voor de leden van de Aloha kerngroep.

MEDITATIE: maandag 5 februari vanaf 18.30 uur

zijn jullie welkom in Manon's huis te vinden op:

  • Beethovenstraat 5 b1
  • 1077 HK Amsterdam
  • 020 4710919
  • 06 51068188===

GRAAG TUSSEN 18.30 EN 18.45 AANWEZIG, ZODAT WE OM 19.00 KUNNEN BEGINNEN. De avond is tot ongeveer 22.00.

De intentie en inhoud van het programma:

De intentie is dat wij individueel meer ons zelf worden. Vanuit deze nieuwe ruimte gaan we Aloha naar een toepasselijker niveau bewegen.

Het programma bestaat uit twee delen: - je eigen ontwikkeling - de ontwikkeling van Aloha

In het eerste deel gaan we aan de slag met je eigen multidimensionele bewustzijn. Zo boven zo beneden gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat jouw bewustzijn zich zodanig kan en mag ontwikkelen dat je in lijn loopt met je eigen timing. Ik werk als volgt: er is een groepsintentie, die uiteindelijk op elk individu is toegespitst. Dus: alles wat in de groep gebeurd is uiteindelijk individueel maatwerk. Jouw eigen timing staat hierbij centraal. In het tweede deel gaan we aan de slag met het Aloha-bewustzijn. We zullen elk vanuit ons eigen perspectief ervaren waar we staan en wat we kunnen veranderen om onze gezamenlijke intenties te realiseren. Wat kan en mag gebeuren, zal gebeuren deze avond. Het pad naar succes zal zich verder openbaren. Als rode draad door het Aloha deel loopt de gronding en totstandkoming van het project. Ook voor gronding geldt het principe van zo boven zo beneden. We zullen zowel naar de kosmische gronding als naar de aardse gronding van Aloha gaan kijken. Moeder Aarde zal hierin een toonaangevende rol spelen. We zijn tenslotte in haar bewustzijnsveld. We zullen dan ook voor de totstandkoming van ‘het boek’ die krachten gaan uitnodigen die ons project kunnen helpen realiseren. Je zult verstelt staan van je eigen mogelijkheden. Zo zul je bijvoorbeeld vanuit je eigen bewustzijn een ontwikkeling aangeboden krijgen waarbij je letterlijk je vleugels kunt gaan uitslaan.

Warme groet en tot MeditatieCreatie,

Johan