Aloha:Resultaat

From AardRock Wiki
Jump to navigation Jump to search

Begonnen met deze mantra, weten we inmiddels beter wat we aan elkaar hebben en wat we willen doen om ons verlangen tot leven te brengen.

'We maken een verrassend mooie reis waarbij we op 7/7/7 tenminste €1M hebben ontvangen in een fonds dankzij ons extreem zinnige en succesvolle boek en de andere dingen die uit onze Aloha-reis voortkomen!

Het kan elk moment worden vervangen door iets beters.

Zoals op17:37, 24 February 2007 (CET) door Harry:

De Aloha:Kerngroep maakt nu als onderdeel van het Aloha:Project het Aloha:Boek. Dat levert dit Aloha:Resultaat op:

Op 7/7/7 of iets beters hebben we tenminste €1M omzet binnen of iets beters in het Aloha:Fonds of iets beters dankzij ons Aloha:Boek of iets beters.

Reacties: graag!


NOTA BENE We lijken het er over eens te zijn dat dit resultaat volledig is dienst staat van het beoogde hogere Aloha:Doel!

De Aloha:Kernkring doet vanuit het Aloha:Verlangen het Aloha:Project met als Aloha:Resultaat het Aloha:Boek dat 1M€ omzet genereert in het Aloha:Fonds, waarmee het hogere Aloha:Doel tegrlijkertijd ook wordt bereikt.

Dat hogere Aloha:Doel is het bewijs van Martiens Quantum Experiment. Werken vanuit vertrouwen en gulheid is makkelijker,prettiger, effectiever en winstgevender dan de huidige traditionele werkwijzen.

Dankzij deze nieuwe succesformule kunnen we gefundeerd een menselijke manier van werken in de wereld brengen met alle gevolgen van dien. Dat laatste heet dan hopelijk het Aloha:Effect.