Aloha:Holland Open

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Dinsdag 20 februari pitched Martien op Doorbraakproject 2007 van HollandOpen en Creative Commons zowel Aloha als LandONE.

Aanleiding hiervoor is een email met de uitnodiging die Willem op 11 januari naar Martien stuurt. Op 15 januari meldt Martien zich aan, eerst met alleen Aloha, en even later tipt Martien ook nog LandONE. Grote verrassing als Bas de Lange van Holland Open op 15 januari meldt dat beide projecten op de agenda staan voor 20 februari.

Johan gaat op 16 januari naar de eerste ronde en nieuwjaarsborrel:

Dinsdag 16 januari was ik present bij de Holland Open nieuwjaarsborrel. Het was de bedoeling dat Martien hier een presentatie over/voor Aloha zou geven, maar omdat zich veel meer mensen/organisaties voor Het Doorbraakproject 2007 hadden aangemeld, besloot de organisatie het evenement in twee keer te doen. Wij zijn uitgenodigd voor de tweede ronde, op dinsdag 20 februari te Rijswijk, van 17.00 tot 20.00. (de exacte locatiegegevens van deze avond bij LogicaCMG te Rijswijk, zal ik jullie later doorgeven)

De Holland Open groep gaat en staat voor Open Software Platform. Voor mij staat deze ontwikkeling synoniem voor alle veranderingen in de wereld. En daarom horen we hier ook te zijn. En, Martien geeft 20 februari zelfs twee presentaties: Aloha en LandONE.

Zie onderstaande link voor de toelichting van het programma http://www.hollandopen.nl/article.jsp?nr=4655

En als jullie denken dat er toch alleen maar ICT-projecten gekozen worden, dan heb je het gewoon mis! De twee winnaars van de eerste ronde werden naar mijn idee vooral op basis van Emotionele Gronden gekozen. Niets techniek! Zie het verslag van de eerste ronde in onderstaande link: http://www.hollandopen.nl/article.jsp?nr=4664

Ondanks dat wij pas de tweede ronde waren uitgenodigd, besloot ik toch te gaan. Ik ben blij dat ik er bij was. Het was een prachtige en goed verzorgde avond. Ik vind de mensen van Holland Open letterlijk zeer open en betrokken. Ze geven aan dat ze niet alleen de winnaars zullen helpen, maar ook andere gegadigden daar waar mogelijk te zullen bijstaan. Het zijn warme prachtige mensen, en wie weet waar hun support toe zal leiden. Op de avond zelf geeft iedereen een presentatie van letterlijk maximaal 3 minuten. Na afloop kan iedereen twee stemmen uitbrengen. Dus naast het gezellige, educatieve en bijzondere karakter van deze avond, kunnen we zo ook gewoon door in flinke getalen op te komen, wat extra stemmen voor onszelf creëren.