User:Willem/Dagboek/2007/01/07

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

<accesscontrol>Aloha</accesscontrol>

  • Marjolein's pagina zou eigenlijk beter weekboek kunnen heten, want ze zijn netjes per week gesorteerd. Zo heb ik genoten van Aloha:Dagboek_van_Marjolein_Hins#week_1-2007, en haar prikkel richting Martien over lichtwerkers. Uit een ervaring van een vriendin heb ik geleerd: hou ook bij het werken met lichtwerkers je ogen open, zodat je niet verblind wordt door het licht... (en dat geld voor elke spirituele stroming lijkt het. er zitten goede en minder goede tussen, en/of sommigen 'snappen' het gewoon niet en maken meer kapot dan je lief is).

Maar dat

geheel

terzijde

Leuk ook dat Marjolein in de kopensnellers verwijst naar maak informatie van je frustratie. Daar ben ik zelf nog steeds mee bezig (het katerige gevoel dat ik de dag na Aloha:Cirkel 6 had is nog niet helemaal verdwenen, terwijl ik wel met vlagen zeer enthousiast aan het schrijven ben. Ik zie in User:Harry's dagboek ook uitwisselingen met Martien langskomen waar ik me wel in herken. Marjolein schreef na Aloah:Cirkel 6 " wat ben ik blij dat ik in dit leven als vrouw ben geboren. Mannen 'moeten' zoveel meer nog dan ik al 'moet' van mezelf :-) "

Misschien is dat wel zo, maar ik zit er wel mee :) ) , en ik heb het patroon ook nog niet beschreven. Tijd maken voor Aloha is een aparte zaak, zie ik ook in Marjolein's weekboek. Ik heb dat ook, ik denk er veel aan, en dan op een gegeven moment is het schijnbaar tijd om met de wiki erbij eens te gaan zitten tikken....

maar dat geheel terzijde

P.S. Het blijkt dat een wiki elf al het schrijvan van maak informatie van je frustratie ter hand heeft genomen.