Talk:Aloha:denken en doen op het hoofdkwartier

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

The Rock 11:36, 9 January 2007 (CET): De check in kan wat mij betreft ook bondiger. Tot mijn verbazing loopt het vaak uit in een dialoog, en soms in een oeverloze discussie. En dat gaat wat mij betreft dan weer ten kost van het doen op het hoofdkwartier. Voorstel: laten we de check in kort en bondig doen en op basis van instemming besluiten voor langere dialogen en discussies, maar buiten de check in, én in tijd beperkt!

Willem 11:55, 9 January 2007 (CET) Mee eens. Een formaat voor check in dat ik veel gebruikt heb, en dat we bij cirkel 3 of 4 ook min of meer gebruikt hebben is: 'ik check in, en ik ben...<emotionele staat, bij voorbeeld blij, droevig, boos, bang etc.>'. Dat duurt zelfs met tien man maar een paar minuten. Dingen die je los wilt bespreken kun je aan de werkvoorraad toevoegen, om vandaag te doen, zodat je een hybride krijgt tussen planningsspel voor vergaderingen en planningsspel voor zelf-organiserende teams. Ik hoop dat we morgen na een zeer bondige check inin ieder geval _beginnen_ met het planningsspel voor vergaderingen (waar hopelijk tijd wordt ingeruimd om de ronde te plannen zoals hier voorgesteld)

Willem 12:30, 9 January 2007 (CET) Discussie naar talk verplaatst, nadat hier uit bondige check in en uitgebreide check in zijn ontstaan, zodat check in een keuzepatroon is geworden. Ik zie nu Voorstel: dat is een mooie voor in bondige check in...