Rondom 10 speelt Second Life

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Beste Rondom 10,

Dank voor jullie mooie programma over Second Life en World of Warcraft. Ik kan me helemaal vinden in het voorkomen van de verslavende en mogelijk destructieve en asociale en soms anti-sociale effecten van dit soort online games.

Tegelijkertijd kunnen dit soort online games natuurlijk ook als een extreem krachtig en effectief instrument voor de hele aarde dienen.

Zodra de ingebouwde game rules gebaseerd zijn op krachtige en ethische waarden en beginselen en de games net zo aantrekkelijk zijn als nu, moet je eens kijken hoe dit de wereld verbetert!

Als je dan ook nog de competetieve elementen schoeit op sportieve leest, zoals bij de Olympische Spelen, kunnen dit soort games wel eens leiden tot precies die wereldverbetering waar we met z'n allen zo naar hunkeren.

Ontwikkel tenslotte de games ook nog eens zo dat de spelers ook hun First Social Life erin kunnen betrekken op een gezonde manier, en ze krijgen ook weer een kleurtje.

Ter inspiratie stuur ik u mijn voorlopige perspectief voor een spiksplinternieuw echt land—LandONE—waar deze elementen ingezet worden voor gezonde en vriendelijke 'inburgering'.

Succes en plezier,
Martien-handtekening.png
Martien.