Notulen20060321

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

AardRock Vergadering


Wie heeft wat gedaan?

Durk heeft verder onderzoek gedaan naar WiredReach en de mogelijkheid dit zonder Eclipse te doen.

Sjoerd, Patrick en Just hebben geprobeerd Subversion te installeren op de VPS.

Martien heeft contact met Netbunch gehad om een en ander te regelen. Netbunch bleek zojuist overgenomen te zijn door WebHostPlus en is daardoor traag met administratie. Ook heeft hij gekeken of hij MailMan en Tomcat op de server draaiend kon krijgen. Tevens heeft hij aan het design van AardRock.COM gewerkt.

Just heeft zich beziggehouden met voedingswaardes.

Martijn heeft aan Platonos gewerkt en Big Visible Charts getekend samen met Chris. Martijn demonstreert de Big Visible Charts aan Martien en hangt ze samen met Hans aan de muur van BBL-570.

Wat gaat iedereen doen?

Durk en Martijn gaan aan de Data Storage Black Box werken en hopen volgende week code op te leveren.

Sjoerd, Just en Patrick gaan zorgen dat de juiste software geinstalleerd is op de VPS. Ook gaat Sjoerd verder met software updates.

Martien gaat aan de content van AardRock.COM werken en een verhaaltje over verschillende rollen binnen een P2P-netwerk schrijven: The Wizard, the Rabbit and the Treasurer.

Kort

Martien accepteert stories 6, 8, 9, 11, 17 en 18.

Martien legt uit waar Giel mee bezig is: hij heeft samen met Martien een gesprek gehad met Harold van der Valk van het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Ook heeft Giel een gesprek gehad met Tamar van Steenbergen. Verslagen van beide gesprekken zijn te vinden op Giels website. Verder gaat Giel persona's uitwerken, naar een DVN bijeenkomst in Gorinchem om informatie op te doen en story scenarios schrijven.

Martien houdt een temperature reading: iedereen kiest één of twee aanwezige personen en vertelt ze wat er in ze gewaardeerd wordt en wat er beter kan.

Rondvraag

Just vraagt waar de vragenlijst van de UvA m.b.t. profielschets blijft. Martien vraagt Just contact met ze op te nemen; Just belooft dit te doen.

Sjoerd wordt gevraagd aan Patrick te vragen om contact op te nemen met MichaelWillems: hij is projectleider van het overeenkomstige project aan de HU en is verantwoordelijk voor het aanleveren van content voor de website.

Sjoerd vraagt wat de status is van de keuze voor WiredReach. Durk zegt dat WiredReach goed zonder Eclipse kan. We gaan nu definitief voor WiredReach en [wiki:SoftwareUpdates Platonos].

Martijn vraagt wie toezicht houdt op wat waar geinstalleerd wordt op de VPS. Sjoerd zegt dat Patrick dit wellicht kan doen.