Cheetah Samen Sterk

From AardRock Wiki
Jump to navigation Jump to search

Cheetah Samen Sterk.jpg
photo (cc) wittier@flickr.com

Gedeelde smart is halve smart. Als je zwanger bent en je hebt diabetes kan je elkaar helpen door onderling meetgegevens met elkaar uit te wisselen. Hoe meer je deelt, hoe doeltreffender de zorg. Zelfhulp, kameradenhulp. Blije moeders, blije baby's.


De veilige en moeiteloze uitwisseling van gegevens tussen jou en je lotgenoten versnelt Cheetah's leren zodat je nauwkeuriger adviezen krijgt voor een gezonde zwangerschap. Bovendien help je hiermee ook de medisch specialisten en de zorg doordat ze zo de beschikking krijgen over een schat van gegevens voor onderzoek. Uiteindelijk leidt dat weer tot betere en snellere diagnoses en een uitmuntende begeleiding. Zo sta je er niet alleen voor.

Als je net hebt gehoord dat je zwangerschapsdiabetes hebt, komt dat vaak aan als een klap. Je moet dan in een hele korte tijd heel veel leren. Hulp van lotgenoten die dit al eerder hebben meegemaakt is dan zeer welkom. Zij kunnen jou snel op weg helpen zodat je het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Op jouw beurt kan je later jouw kennis, kunde, ervaring en gegevens ook weer delen met andere, toekomstige lotgenoten. Zo kan je weer wat terugdoen voor de gemeenschap.

Cheetah helpt je hierbij, want zodra je Cheetah vertelt dat je verbinding wilt leggen met het netwerk van lotgenoten haalt Cheetah de belangrijkste gegevens van anderen op om jouw beter te kunnen adviseren. Jij kan weer wat terugdoen door aan Cheetah te vertellen dat jouw meetgegevens gedeeld mogen worden met anderen. Uiteraard kies je zelf met wie je jouw gegevens wilt delen en op welke manier.

Zo help je actief mee aan een zichzelf versterkende gemeenschap zwangerschapsdiabeten met dezelfde bedoeling: gezond zwanger met diabetes. En je leert nieuwe mensen kennen. Hoe meer je deelt, hoe doeltreffender de zorg.

Als je bovendien jouw huisarts, gyneacoloog en endocrinoloog toegang geeft tot jouw gegevens kunnen ook zij je beter en à la minute helpen met vragen en problemen. Scheelt jou veel zorgen en hen veel tijd. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Cheetah is nieuw. En het Cheetah-platform start op 4 juli 2006. Echt iets voor jou!