Notulen20060418

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Notulen 18/04/2006

Wie heeft wat gedaan? Patrick: user registration/login gedeelte. Is bezig met scherm voor invoer persoonlijke gegevens. Is deze week af. Chris: updates gedeelte: montly/montly/daily. Verbinding van dit met database, daarna met Maven aan de slag. Just: voorbereiding tussenpresentatie. Met Marco Wiering het over Neurale Netwerken gehad. Gaat hier nog meer literatuur over vinden. Is bezig met story over diabetis-specifieke invoer. Durk is klaar met de Varsity. Martijn: doorontwikkeld aan de database. Martien heeft een verhaal over The Wizard, the Rabbit and the Treasurer rondgestuurd. Het is een model over datareplicatie en datareputatie. Graag feedback van iedereen over dit model. Martien zit donderdag met Giel op HKU om de tafel over de UI. Donderdagavond wordt een ontwerp gemaild. Sjoerd: Usability.

Nieuwe projectleider? Voor volgende week moet er een nieuwe projectleider gekozen zijn. Zaterdag is de deadline voor een onderbouwingsbrief (mailen naar sp-cheetah). Maandagavond, niet te laat, dient er gestemd te zijn.

Advies-systeem Just heeft bij zijn afspraak met Marco Wiering advies gekregen over de te gebruiken AI-methodes. Het is een goed idee om een algemeen neuraal netwerk te hebben die wordt geëvolueerd uit de data van alle gebruikers. Daarnaast een persoonlijk neuraal netwerk op basis van de eigen gegevens. Een zg 'point cloud' algoritme kan ook gebruikt worden.

Rondvraag Roderik is vaak ziek. Chris gaat bellen om te vragen wat er aan de hand is. De wiki staat op aardrock.com. Oude wiki is half overgezet. Durk wilt meer gegevens over datamodel krijgen voor het te maken neuraal netwerk model.