Aloha:E-mail 1

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Inleiding

Deze mail versturen we naar onze persoonlijke relaties, zodra de brandkey en doelgroep e.d. helemaal helder zijn

  • Hierbij is jouw hulp ook nodig, dus noteer alvast een actie in jouw agenda!!
  • Het is dus mogelijk dat na Cirkel 13 er nog nuances of tekstwijzigingen in ontstaan.
  • Op Cirkel 13 willen we in elk geval inhoudelijk afkaarten of we ons hierin kunnen vinden. En dan zullen we op 1 en 2 februari de laatste wijzigingen doorvoeren, zodat het een strak te lezen tekst wordt. Martien en Manon, willen jullie hierbij helpen?!
  • Zie Aloha:de planning voor de datum waarop deze mail wordt verstuurd. Hou er rekening mee dat dit een kort tijdsbestek kent en dat we de komende weken snel moeten schakelen en dat IEDEREEN zich aan zijn/haar afspraken moet houden, zodat we de deadlines in de planning halen!

De mail zelf


Aloha!

Wij zijn een boek aan het schrijven waarmee we alle Nederlanders willen bereiken. Zie Aloha:Hoofdingang. Ambitieus? Ja. Leuk. Ja. Uitdagend, Ja, zeer, omdat onze doelgroep divers is en we ieders taal willen spreken.

Momenteel zijn we bezig met een dummy van het boek waarin de brandkey (.... hier nader omschrijven verhaal zodat we het doel en de inhoud van het boek goed kunnen omschrijven) geheel tot uiting komt.

Veel mensen zijn zich al bewust dat ze heel anders met zichzelf, elkaar en onze aarde om kunnen (en moeten) gaan. Hoe meer mensen meehelpen aan de veranderingen waar we voor staan, hoe makkelijker het zal gaan. Het doel is om fondsen te realiseren om nieuwe projecten te kunnen financieren, die ons land innovatiever en ondernemender maken met meer gelukkige mensen!

Wij zijn aan het nadenken over de kanalen bij wie we het boek onder de aandacht kunnen brengen om dit doel zo snel en goed mogelijk te bereiken.

We willen graag in contact komen met of beschikken over:

  • leiders/directeuren/bestuursvoorzitters, die ECHT maatschappelijk betrokken zijn en dit verder willen uitdragen. Mannen en vrouwen, die weten dat als zij hun omgeving (zichzelf, vrouw/man, kinderen, familie, medewerkers, omgeving, aarde) dienen dat zij dan echt betere resultaten zullen behalen. Leiders, die hun mannelijke en vrouwelijke kant in balans hebben en hun nek durven uit te steken en ergens voor durven te gaan staan. Ken jij die? Zoja, dan hoor ik het graag, want dan willen we graag persoonlijk met hen in contact komen.
  • Namen en adressen van mensen en/of bedrijven, die dit niveau bijna hebben bereikt, dan staan we daar ook graag voor open. We willen hen een brief sturen om ze te informeren over Aloha!

Help jij ook mee? Graag!

We zullen je natuurlijk graag van onze vorderingen op de hoogte houden. Hiervoor kun je sporadisch een e-mail van mij ontvangen.

Bekende nederlanders, andere initiatieven en PR

En heb je nog andere ideeen? Die hoor ik natuurlijk ook graag!! Denk aan: muzikanten of artiesten die willen sponsoren of bekendheid kunnen vergroten, contacten naar PR-kanalen (tv, radio, krant), projecten waarmee we ons kunnen verbinden, zodat we onze energie kunnen bundelen tot een grote laserstraal, die mensen raakt :-)

HARTelijke groet, naam Aloha projectlid


Category:Marketing