Aloha:Buren

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search

Hou de buren in de gaten!. Niet achterdochtig gluren, je goede buren zijn immers beter dan je beste vrienden. Zij zijn ook goed bezig. Dus welke burendiensten kunnen wij elkaar in alle wederkerigheid verlenen?

Dit zijn volgens mij buren. Ze houden zich op op het zelfde nieuwe terrein. Vul alsjeblieft aan met de mensen die jij bezig ziet in de buurt van jouw terrein.

en Willem, zijn dit dan ook buren? Geestverwanten?


The Rock 08:55, 9 February 2007 (CET)=

  • Traditionele Langste Dag manifestatie: Vuur in je Hart en Vuur in je Werk

De Spirituele Management Tafel onder leiding van Ineke Rabbering organiseert 21 juni—de dag dat het Aloha-boek beschikbaar komt—Vuur in je Hart en Vuur in je Werk Helemaal in lijn met en de geest van Aloha. Willen we van deze kans gebruiken door ook een bijdrage te leveren? Velen van ons kennen Ineke, dus de verbinding is er al. Op 12 juni zullen er nog wel meer evenementen georganiseerd worden. Ook daar liggen mooie kansruimtes voor Aloha.

  • Wat we kunnen hiermee?
    • Welke strategie?
    • Welk doel?
      • Hen steunen, wat kunnen wij geven?
reacties: graag

17:57, 9 February 2007 (CET) Er is zo overvloedig veel te doen! Miilions of grassroots initiatives las ik laatst ergens. Want wij zitten in de stromm van de 2% wereldburgers die het verschil aan het maken zijn. Dus ik vraag me daardoor af; Kunnen we dat niet patroonmatiger aanpakken. Ofwel een algemener idee hebben hoe wij onze reisgenoten vergezellen en steunen zonder ons gek te marketen. Onze Aloha-wijn behoeft geen krans. Volgens mij hoeven wij het maar te laten lekken en de horden staan voor de eh...wiki.