Cheetah Atelier

From AardRock Wiki
Revision as of 14:26, 14 June 2006 by Martien (talk | contribs) (Replaced vista.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Cheetah Atelier Vista.jpg
photo (cc) Simon J. Hernandez

Waar gehakt wordt, vallen spaanders—Dus ook in ons atelier. 't Is hier een nette rommel en je treft hier werkelijk van alles aan. Losliggende documenten, software die af is, software in de steigers, op- en aanmerkingen, discussies en dialogen, een losbladig user manual. Je kan de contouren van Cheetah al zien. Vanuit ons atelier ontwikkelt en ontplooit Cheetah zich gestaag tot een mooi beestje.


Cheetah is superlenig

Cheetah is gestart met een schone lei. Het fundamentele proces voor ontwikkeling Agile Development. Agile Development kenmerkt zich door haar incrementele en iteratieve karakter. Wendbaar omarmt dit proces de ontwikkeling in wensen en eisen van gebruikers, in technologie, in de markt, in de teamsamenstelling, in de politiek, en zo voort. Hierdoor blijft de ontwikkeling van Cheetah in de pas met de werkelijkheid en komen we straks bij de juiste bestemming.

De ontwikkel-sprints duren een week. Aan het eind van een sprint wordt de ontwikkeling geëvalueerd en gespiegeld aan de werkelijheid en overeenkomstig afgestemd. Als er behoefte is aan een nieuwe functionaliteit, dan wordt deze mogelijk eerder geïmplementeerd dan andere functionaliteiten. Gebruikers en andere belanghebbenden staan zo aan het stuur en geven Cheetah de juiste richting.

Doe mee en laat Cheetah groeien!

Cheetah is Open Source Software. Andere ontwikkelaars kunnen zo hun steen bijdragen aan de ontwikkeling van Cheetah. Door het eenvoudige Software Update mechanisme van Cheetah komen die bijdragen snel en moeiteloos bij Cheetah's gebruikers.

Gereedschap en instrumenten

In ons atelier—waar velen tegelijkertijd aan een gemeenschappelijk product werken—maken we intensief gebruik van instrumenten voor versiebeheer, volautomatische test-, integratie- en bouwprocessen, kwaliteitscontrole, en efficiente en effectieve onderlinge communicatie.

Open atelier tijdens de Cheetah Zomer 2006 lancering

Tijdens de Cheetah Zomer 2006-lancering op 4 juli bent u van harte welkom in ons atelier. We gooien de deuren dan definitief open en leiden u graag als een van de eersten rond.