Difference between revisions of "Meestergetallen"

From AardRock Wiki
Jump to navigation Jump to search
(Meestergetallen layout gewijzigd en tekst toegevoegd)
 
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
=Meestergetallen=
Ingebracht door Marjolein.
Ingebracht door Marjolein.
Ik vind dit interessante materie en ken het nog te weinig. Vind het wel interessant om met elkaar eens uit te wisselen of jullie het herkennen, als wij op ons dagje spiritualiteiten en wat al niet meer is gaan uitwisselen.
Ik vind dit interessante materie en ken het nog te weinig (222 valt me wel zeer op de laatste weken). Vind het wel interessant om met elkaar eens uit te wisselen of jullie het herkennen, als wij op ons dagje spiritualiteiten en wat al niet meer is gaan uitwisselen.


We kennen allemaal het verschijnsel dat je oog plotseling naar de digitale klok getrokken wordt en... bingo, er verschijnt een meestergetal, waarmee je Hoger Zelf je een boodschap wil geven.
We kennen allemaal het verschijnsel dat je oog plotseling naar de digitale klok getrokken wordt en... bingo, er verschijnt een meestergetal, waarmee je Hoger Zelf je een boodschap wil geven.

Latest revision as of 14:40, 21 December 2006

Ingebracht door Marjolein. Ik vind dit interessante materie en ken het nog te weinig (222 valt me wel zeer op de laatste weken). Vind het wel interessant om met elkaar eens uit te wisselen of jullie het herkennen, als wij op ons dagje spiritualiteiten en wat al niet meer is gaan uitwisselen.

We kennen allemaal het verschijnsel dat je oog plotseling naar de digitale klok getrokken wordt en... bingo, er verschijnt een meestergetal, waarmee je Hoger Zelf je een boodschap wil geven. De meestergetallen die steeds meer ons bewustzijn binnenkomen, zorgen ervoor dat we innerlijk een kleine (bewustzijns)verschuiving ervaren. Deze zijn allemaal drie-voudig. De getallen 10:10, 11:11 en 12:12 zijn aanduidingen van energetische poorten waar we de laatste jaren doorheen zijn gegaan. Ook die brengen iets teweeg; ze roepen innerlijk een herinnering op aan de energie van die poorten. Ook de twee-voudige getallen, zoals 11, 22, 33 worden wel meestergetallen genoemd, maar die zijn nog gebonden aan de derde dimensie en daarmee met dualiteit. De drie-voudige getallen onstijgen de dualiteit en zij hebben een hogere betekenis; in die getallen zijn de min- en pluspool verbonden door het neutrale punt, waardoor ze een harmonische driehoek vormen - wat ervoor zorgt dat ze een spirituele verschuiving in ons systeem te werk kunnen stellen.

De (belangrijkste) Meestergetallen en hun betekenis (Getallen op de klok):

 • 1:11 Roep de engelen aan om je te helpen met je gedachten en woorden
 • 2:22 Je pas geplante ideeën wortelen zich in de realiteit. De manifestatie hiervan zal al snel zichtbaar worden.
 • 3:33 De Ascended Masters zijn op dit moment zeer dicht bij je en willen je laten weten dat je hun hulp, liefde en begeleiding hebt.
 • 4:44 De engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de engelen is vlakbij.
 • 5:55 Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om, want er komen belangrijke veranderingen in je leven aan en je moet er klaar voor zijn. Vertrouw dat dit ten goede zal zijn en het ZAL ten goede zijn!
 • 10:10 Goddelijke leiding van Spirit en de engelen vragen je je gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan.
 • 11:11 Houd je gedachten goed in de gaten en verzeker je ervan de je uitsluitend denkt aan wat je wilt, en niet wat je NIET wilt. (Dat wat je denkt zul je krijgen). Let op je woorden. Ze zullen zich manifesteren.
 • 12:12 Onze gedachten zijn als zaden die op het punt staan te ontspruiten. Dit is het moment je te realiseren dat je woorden je wensen zijn. Wat je zegt zal gebeuren. Zet de dingen die je wenst op papier en zie het voor je ogen gebeuren!
 • 22:22 De engelen laten weten dat zij aanwezig zijn om je te steunen.

Getallen die je overal kan tegenkomen (de drie-voudige zijn sterker dan de twee-voudige):

 • 11 / 111 = Geboorte en verankeren van het Nieuwe.
 • 22 / 222 = Bouwen op het Nieuwe, nieuwe levens en wereld bouwen.
 • 33 / 333 = Universele service door het versnellen van ons één- zijn.
 • 44 / 444 = De balans tussen spiritueel en fysisch , het her-configureren van ons evolutionnaire labyrint zoals boven , zo beneden , de creatie van het fundament van onze Nieuwe levens
 • 55 / 555 = Bereiken van onze persoonlijke vrijheid door onze liefde te leven.
 • 66 / 666 = Volbrenging van onze verantwoordelijkheden op een vreugdevolle, creatieve manier.
 • 77 / 777 = Diepe inzichten en openbaringen. Onszelf aanzetten tot ons innerlijke zijn.
 • 88 / 888 = Meesterschap in overvloed.
 • 99 / 999 = De vervolmaking van de grote evolutiecyclus.