Difference between revisions of "Gevaarlijke drinkplaats"

From AardRock Wiki
Jump to: navigation, search
(Initial version.)
 
m (typo's)
 
Line 11: Line 11:
 
'''Krachten:'''
 
'''Krachten:'''
 
*Concurrenten vertrouwen elkaar niet.
 
*Concurrenten vertrouwen elkaar niet.
*Er zijn geen overtuigende redenen voor de ongevormde markplaats om zich te manifesteren, noch voor enige waarde van het resultaat.
+
*Er zijn geen overtuigende redenen voor de ongevormde marktplaats om zich te manifesteren, noch voor enige waarde van het resultaat.
*Je hebt concurrenten nodig om zowel het bestaansrecht en de waarde van de potentiële makrplaats te demonsteren en uit te waaien in net van tournooien om de zoete plekken te vinden. Met andere woorden, je moet natuurlijke selectie voor je laten werken.
+
*Je hebt concurrenten nodig om zowel het bestaansrecht en de waarde van de potentiële marktplaats te demonstreren en uit te waaien in net van tournooien om de zoete plekken te vinden. Met andere woorden, je moet natuurlijke selectie voor je laten werken.
  
{{Pattern Solution|Start met het groeien van de markt met een merk. Breng het merk in verband met kwaliteit of uitwisselbaarheid. Geef de sleutelkennis, informatie en ervaringen weg aan een gemeenschap van concurrenten. Vraag een bijdrage voor het logo om zo verdere ontwikkeling te financieren. Onderken dat concurrenten geheimen hebben die ze willen beschermen, en dat ze die geheimen willen delen voor een hoger rendement. Weet dat concurrenten roofdieren zijn en de markplaats tegen sabotage beschermen.}}
+
{{Pattern Solution|Start met het groeien van de markt met een merk. Breng het merk in verband met kwaliteit of uitwisselbaarheid. Geef de sleutelkennis, informatie en ervaringen weg aan een gemeenschap van concurrenten. Vraag een bijdrage voor het logo om zo verdere ontwikkeling te financieren. Onderken dat concurrenten geheimen hebben die ze willen beschermen, en dat ze die geheimen willen delen voor een hoger rendement. Weet dat concurrenten roofdieren zijn en de marktplaats tegen sabotage beschermen.}}
  
 
:''Vervang deze tekst door een of meerdere verhelderende diagrammen en beelden van de oplossing met labels voor de hoofdcomponenten.''
 
:''Vervang deze tekst door een of meerdere verhelderende diagrammen en beelden van de oplossing met labels voor de hoofdcomponenten.''

Latest revision as of 12:14, 1 March 2007

Patroonstatus: kiem.

Vervang deze tekst door beeld met een archetypisch voorbeeld van dat patroon. Zorg dat het beeld past bij de Aloha:huisstijl.

* * *

Concurrenten drinken niet tegelijkertijd uit angst voor aanvallen.

Krachten:

  • Concurrenten vertrouwen elkaar niet.
  • Er zijn geen overtuigende redenen voor de ongevormde marktplaats om zich te manifesteren, noch voor enige waarde van het resultaat.
  • Je hebt concurrenten nodig om zowel het bestaansrecht en de waarde van de potentiële marktplaats te demonstreren en uit te waaien in net van tournooien om de zoete plekken te vinden. Met andere woorden, je moet natuurlijke selectie voor je laten werken.

Daarom:

Start met het groeien van de markt met een merk. Breng het merk in verband met kwaliteit of uitwisselbaarheid. Geef de sleutelkennis, informatie en ervaringen weg aan een gemeenschap van concurrenten. Vraag een bijdrage voor het logo om zo verdere ontwikkeling te financieren. Onderken dat concurrenten geheimen hebben die ze willen beschermen, en dat ze die geheimen willen delen voor een hoger rendement. Weet dat concurrenten roofdieren zijn en de marktplaats tegen sabotage beschermen.

Vervang deze tekst door een of meerdere verhelderende diagrammen en beelden van de oplossing met labels voor de hoofdcomponenten.

* * *

Maak een veilige plaats om te delen voor alle mede-eigenaren van dit opkomende ecosysteem.

Pattern Source: Jini Community Pattern Language..